Ekspertise

Hvad kan vi tilbyde?

Holbæk Dyrehospital tilbyder alle gængse undersøgelser, behandlinger og operationer. Det gælder blandt andet sundhedseftersyn, vaccinationer, tandrensning og -behandling, øjenundersøgelser, huddiagnostik og allergitest, sterilisation, kastration, knogle- og ledoperationer, hjerte- og lungeundersøgelser samt operationer for fremmedlegemer og tumorer.

Holbæk Dyrehospital beskæftiger sig også med adfærdsrådgivning og behandling.

I vores butik og reception vil du altid blive modtaget og vejledt af vores uddannede veterinærsygeplejersker. Butikken har et stort udvalg af kvalitetsfoder og specielle sygdomsdiæter til hund og kat. Derudover kan vi tilbyde et godt udvalg af godbidder, tyggeben og lidt legetøj.
Butikken har åbent: Hverdage 8.00-17.00 Lørdage 8.00-12.00.

Holbæk Dyrehospital ligger i en nybygget klinik fra 2006 og er udstyret med det mest moderne indenfor overvågning, røntgen og operationsudstyr.
Vi går op i efteruddannelse af alle medarbejdere og deltager i mange kurser  indenfor alle genrer i smådyrsverden.
Vi er derfor i stand til at hjælpe dit kæledyr, hvad enten det drejer sig om kastration af marsvin, tandrens af kat, et overrevet korsbånd på en hund eller måske noget helt andet.

Se i menuen til venstre, hvis du vil vide mere om den enkelte behandling/operation.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.