Om os

AniCura Holbæk Dyrehospital

Holbæk Dyrehospital er et nybygget moderne dyrehospital for familiens kæledyr.
Hospitalet er centralt placeret i Holbæk.

Vores nøgleord er : Omsorg, faglighed og professionalisme

Vi kan tilbyde dit kæledyr  professionel og faglig omsorg uanset om det drejer sig om små opgaver som vaccinationer og sundhedseftersyn eller avancerede kirurgiske indgreb eller røntgenundersøgelser.

Vi sælger foder fra Hills, VetPro, Royal Canin, Dechra og enkelte poser fra Eukanuba. Vi forhandler også kanin og marsvin foder fra Burgess Excel.
Derudover har vi en lille butik med lidt legetøj, godbidder og kødben.
Hvis du ikke finder det, du søger på vores hylder, kan vi næsten altid bestille det hjem.

Høje kompetencer

Vi er en dyreklinik, som tilbyder mange forskellige ydelser, herunder både operationer, tandbehandling, sterilisation, vaccinationer, blodprøver og meget andet. Vi har selv et nyt og avanceret laboratorium, så vi kan foretage de nødvendige undersøgelser af fx blodprøver.

Udover forskellige behandlinger, sælger vi også kvalitetsfoder og tilbyder livsstilsdiæter og sygdomsdiæter til hunde og katte.

Kontakt os gerne

Vi har dygtige og kompetente medarbejdere, som både omfatter dyrlæger og veterinærsygeplejersker, og du kan altid få professionel rådgivning hos os.

Ønsker du en konsultation hos en dyrlæge, skal der ALTID bestilles en tid i forvejen.
Vi kan kontaktes på 59 43 73 67. 

Dyreklinikken har åbent mandag til fredag fra kl. 8 - 17. Om lørdagen er der åbent for fodersalg fra kl. 8 - 12, samt mulighed for at besøge vagtdyrlægen efter aftale.

Akut brug for dyrlæge hjælp?

Ved akutte problemer, har vi et samarbejde med andre dyrehospitaler. Så selv når vi holder lukket, kan dit kæledyr få hjælp, også selvom du bor i omkringliggende områder som fx Odsherred. Se mere her.

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.